FAQ items aan het laden...

Welke schoorsteenkap?

Wij hebben voor u verschillende soorten schoorsteenkappen, voor de verschillende klachten!
Hierbij geven wij u een overzicht hiervan.

Firemaster schoorsteenkap
kraaienkap op schoorsteen
combimaster schoorsteenkap
aspirotor schoorsteenkap
regenkap voor schoorsteen

Firemaster

De Firemaster schoorsteenkap oftewel de zo genoemde trekkap.

Speciaal voor open haarden. De Fire Master®-kap is zo vormgegeven dat de windkracht rond de schoorsteen gebruikt wordt om een opwaartse trek te verkrijgen, zodat rookgassen uit het afvoerkanaal gezogen worden. De Fire Master®-kap geleidt water van het afvoerkanaal weg. Het gevolg is een goede bescherming tegen regeninslag. De Fire Master®-kap is tevens voorzien van vogelgaas, om vogelnesten en verstoppingen tegen te gaan. Met afneembare bovenkant. Tevens leverbaar in RVS.

Combimaster

Een combimaster is bedoeld voor het plaatsen op ontluchtings- en ventilatiekanalen.Beschermt het kanaal volledig tegen vogels d.m.v. vogelgaas. Voorzien van een veegluik. Bij gebruik op een gasgestookt kanaal ook in RVS leverbaar. Beschermt het kanaal tegen regeninslag.

Regenkap

Beschermt het kanaal alleen tegen regeninslag.

Kraaienkap

Beschermt het kanaal tegen vogels d.m.v. tralies. Ook geschikt als bladvanger in de dakgoot.

Aspirotor

Bevordert een goede trek voor een prima vuur in uw openhaard, voor zowel gas als hout. De Rotormaster is een windgedreven schoorsteenkap met hoge prestaties. De roterende turbine zorgt voor afzuiging van lucht en rookgassen. Uitermate geschikt voor openhaarden, houtkachels en allesbranders. De schoorsteenkap wekt een onderdruk op in de schoorsteen. Mede hierdoor wordt ook terugslag verhindert.

WIJ ONTZORGEN U

Vakmanschap en kwaliteit

Het schoorsteenvegen van uw rookkanaal is belangrijk voor uw veiligheid, laat daarom jaarlijks uw schoorsteenveger langs komen om uw rookkanaal te vegen.

Vrijbijvende offerte aanvragen

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen, voor het vegen van uw schoorsteen, schoonmaken van de mechanische ventilatie, vervangen van het rookkanaal met een rvs binnenvoering, camera inspectie van uw rookkanaal, metselwerk en reparatie op het dak of schoorsteen.